συμμετοχή στο συλλαλητήριο ΔΕΗ

Αθήνα  9  Ιούλη  2014

Η  Ομοσπονδία  Συνδικάτων  Μεταφορών  Ελλάδας  (Ο.Σ.Μ.Ε)  καλεί  όλα  τα  σωματεία  μέλη  της,  καθώς  και  όλους  τους  εργαζόμενους  στη  μεταφορά  στα  συλλαλητήρια  διαμαρτυρίας  που  έχουν  προγραμματιστεί  και  θα  πραγματοποιηθούν  σήμερα  9-7-2014  στο  Σύνταγμα  και  σε  ολόκληρη  τη  χώρα.

Να  ορθωθεί  τείχος  αντίστασης  και  να  δοθεί  τέλος  στις  ανάλγητες,  αυθαίρετες,  αυταρχικές,  αντιδημοκρατικές  και  καταστροφικές  επιλογές  της  δικομματικής  αντιπροσωπείας  των  τοκογλύφων  στη  χώρα.

Η  καταπάτηση  και  η  καταστρατήγηση  των  διατάξεων  του  Συντάγματος  και  η  επιβολή  του  αυταρχικού  μέτρου  της  επιστράτευσης  δεν  θα  ευδοκιμήσει  και  μόνο  βραχυπρόθεσμα  σχέδια  και  συμφέροντα  θα  εξυπηρετήσει.

Οι  εργαζόμενοι  δεν  πρόκειται  να  αποδεχθούν  τα  υποχθόνια  σχέδια  κατάργησης  του  δικαιώματος  στην  απεργία,  στη  διεκδίκηση   και  στο  δικαίωμα  κατάθεσης  άποψης  και  λόγου.

Η  δικομματική  αντιπροσωπεία  στη  χώρα  στο  λίγο  χρόνο  που  της  απομένει  δεν  θα  καταφέρει  να  ξεπουλήσει  την  περιουσία  του  Ελληνικού  λαού  τις  κερδοφόρες  και  στρατηγικής  σημασίας  επιχειρήσεις  και  τα  παραγόμενα  από  αυτές  κοινωνικά  αγαθά.

ΟΛΟΙ  ΣΤΙΣ  ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ

ΟΛΟΙ  ΣΤΟ  ΣΥΝΤΑΓΜΑ